wat is uniQom

uniQom Management Consultancy is de werkmaatschappij van Andrew Mooijman waarin hij als zich, als zelfstandig ondernemer, toelegt op programma en project management binnen ICT. Hierbij ligt de focus op business model innovatie, telecom, (mobiel) internet en interactieve communicatie.

Programma- & Project management

De focus van de werkzaamheden liggen op het gebied van programma- en project management. Door zijn ervaring in verschillende projecten, technologieën en industrieën te combineren kunnen business innovaties worden vormgegeven en teams worden aangestuurd.

De pragmatische aanpak zorgt ervoor dat complexe projecten succesvol worden opgeleverd. Zeker als time-to-market, marketing en internet onderdeel zijn van de deliverables.uniQom-Features

Waar staat uniQom.nl voor

uniQom is een samenvoeging van Unified Communications. Het idee achter de naam is de overtuiging dat communicatie, in de meest brede zin van het woord, het succes van een project of organisatie bepaalt.

Communicatie maakt interactie mogelijk tussen systemen, diensten en mensen. Goede communicatie, duidelijke taal en samenwerken maken projecten, diensten en services succesvol. Ze zijn een essentieel onderdeel bij het behalen van doelen.
Bij interactieve communicatie is het van belang dat dezelfde “taal” wordt gesproken om elkaar te begrijpen, zowel in organisaties, tussen mensen als bij services.

Elke verandering heeft afspraken, doelstellingen en een duidelijke haalbare strategie nodig. uniQom Management Consultancy helpt deze strategie en doelstellingen te verwezenlijken.